Bedankt voor het fijne haptoweekend; geven en ontvangen. Ik twijfelde of ik mee zou gaan maar ik ben blij dat ik het gedaan heb want ik heb genoten van de warme sfeer en de knuffels, geleerd en inzicht gekregen door de oefeningen en inspiratie opgedaan door de andere deelnemers.

Geven en ontvangen in balans is LIEFDE

Fatima

Vorige week omstreeks deze tijd was het voor mij nog spannend voor wat me te wachten stond en nu kan ik terugkijken op een mooi weekend waar ik weer stapjes verder ben gekomen in mijn zoektocht naar mezelf en stukjes te geven/zichtbaar te maken van mezelf. En ook te ontvangen zonder (waarde)oordeel maar er gewoon blij te zijn om te mógen ontvangen.

Het ontmoeten van zoveel mooie mensen die allemaal ‘open gaan en staan’ ontroert mij ook. Ik begrijp soms zelf niet wat dat met me doet, maar misschien moet je ook niet alles willen begrijpen. Als het maar goed voelt. Ik kan soms daarin zo streng zijn voor mezelf, denk dat ik stom doe.

Ik merkte dat ik super gevoelig was, de dagen na zondag. Er kwamen veel dingen binnen en ik kon zo vol schieten. Maar dat hoort ook bij mij denk ik.

Maar vooral wat is het een mooie aanvulling in mijn proceswerk.

Gert

Het weekend van geven en ontvangen was mooi…
We hebben gedanst, gezongen..en liefde gedeeld met elkaar.
De stilte ochtend op zondag is mooi om bij je gevoel te komen, 
daar zou je in het dagelijks leven standaard ruimte voor moeten maken..
 
Ik heb weer kleine stapjes gemaakt..door vrijuit te kunnen geven.
Vaak in het dagelijks leven…geven we omdat de ander iets geeft
en daardoor vergeet je eerst te ontvangen..
Hier ben ik bewust mee aan de slag geweest met onze oefeningen
en heb ik niet meer gegeven dan dat ik op dat moment had.
 
Conny